Professionele glazenwassers: uw glas is onze zorg

Onze vakkundige medewerkers hebben een plezierige werksfeer en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Wij werken veilig en snel en garanderen een schitterend resultaat.

Glasbewassing

Veel moderne architecten maken gebruik van grote glaspartijen om hun ontwerpen een luxueuze en moderne uitstraling te geven. Zoveel glas in natuurlijk prachtig, maar het moet wel door een professionele glazenwasser onderhouden worden.
Bent u woonachtig in de omgeving van Leiden en zoekt u een zorgvuldige en vakkundige glazenwasser? Dan is 0900 Glaswas de ideale glazenwasser voor u. Wij werken met de nieuwste technieken en glasbewassing is een van onze kerntaken. Wij komen overal, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat wij met nieuwe, veiligere technieken werken loopt u geen enkel risico op beschadiging of ongevallen.

Serviceconcepten

Omdat glasbewassing iets is dat periodiek moet plaatsvinden, is het raadzaam een serviceconcept te overwegen. Vooral wanneer het een pand betreft waar grote glaspartijen het aangezicht van het gebouw bepalen. Met onze voordelige serviceconcepten bent u altijd verzekerd van schoon en blinkend glas dat uw bedrijfspand of woonhuis siert. Onze glazenwassers staan voor u klaar!