Uw glazenwasser in Leiden

Een goed contact met een professionele glazenwasser betekent altijd een prachtige en stralend schone gevel. Daarom kan het verstandig en vooral handig zijn om een onderhoudscontract af te sluiten met 0900 Glaswas. Goed gereinigd glas is een ware toevoeging voor ieder huis of bedrijf. Het geeft een verzorgde en nette uitstraling. We verzorgen zowel het ouderwetse ladderwerk als geavanceerde technieken als hoogwerkers. Daarnaast maken we gebruik van telescopische glasbewassing, waarbij het risico op vallen minimaal is.

Serviceconcept Glazenwasser

Wij bieden diverse voordelige Serviceconcepten Glasbewassing aan. Afhankelijk van de grootte, locatie en gebruiksintensiteit van het betreffende object maken wij voor u een analyse van het benodigde onderhoud. Het ene pand kan vaker een glazenwasser gebruiken dan het andere. Daarom leveren wij altijd maatwerk, ook wat betreft serviceconcepten. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Serviceconcept gevelreiniging

Naast glasbewassing kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen en onderhouden van gevels. In combinatie met het glas bepalen andere delen van de gevel de uitstraling van een huis of bedrijfspand. Een goede eerste indruk is belangrijk. Daarom bieden wij totaalreiniging aan: een combinatie van glasbewassing en gevelreiniging. Vraag bij 0900 Glaswas naar de mogelijkheden.